Klantenservice

Bestellen

Bestellen bij WerkkledingXpert.nl is eenvoudig en snel. Selecteer de producten, selecteer de oplage en reken af. Ieder product heeft een eigen levertijd. Deze levertijd geldt vanaf het moment dat de bestanden voor de diverse producten geüpload zijn en goedgekeurd zijn!

Betalen

HorecaPrintwerk.nl kent een aantal betaalmogelijkheden. Je kunt gemakkelijk en snel betalen via iDeal via jouw eigen bank. Ook kun je in termijnen betalen via In3. In3 is een betaalmethode waarbij je het volledige bedrag van de order in drie keer kunt betalen: 1/3e van het bedrag reken je af bij het plaatsen van de order, 1/3e van het bedrag betaal je binnen 30 dagen na plaatsen van de order en het resterende 1/3e deel betaal je binnen 60 dagen na plaatsen van de order. In3 is geen lening en je betaalt dus ook geen rente!

Bedrijven kunnen ook in aanmerking komen om op factuur te betalen. Hoe kun je dit activeren? Maak een account aan op WerkkledingXpert.nl en stuur een e-mail naar klantenservice@WerkkledingXpert.nl met daarin een kopie van inschrijving Kvk. Wij proberen aanvragen voor op factuur te kunnen betalen binnen drie werkdagen te verwerken.

Verzenden

HorecaPrintwerk.nl heeft een samenwerking met DHL . Als een artikel geproduceerd is wordt het in de regel dezelfde dag nog verzonden, ongeacht of er meer artikelen in één order zitten. Wanneer wij een pakket versturen krijg je zo snel mogelijk een Track and Trace-code van ons per mail.

Vragen

Vragen over WerkkledingXpert.nl, een artikel of over een order? Je kunt gemakkelijk met ons contact opnemen via het  contactformulier of via Klantenservice@WerkkledingXpert.nl. Wij streven ernaar om alle vragen binnen 1 werkdag te beantwoorden!

Scroll naar top